Thuiswerk vacatures

Thuis werk vacature website van Nederland en België

Vacatures

Chatoperator

AdvertentieHeb je een computer en/of laptop? Je kan vanaf de bank/tuinstoel/bed een lekker maandsalaris verdienen! We hebben een geweldige vacature voor beschikbare zoeken een hoop vrouwen/mannen in de leeftijd 20-50 jaar! Kom jij ons team van thuiswerkers versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar ongeveer 120 mensen in Nederland en België die redelijk snel kunnen typen in correct Nederlands en  beschikken over een computer of laptop. Je mag werken waar je maar wil, als je maar beschikt over een werkende internetverbinding! Het werk is zeer eenvoudig en dus eigenlijk vanaf iedere locatie uit te voeren. Je bent support medewerker van een internetwinkel en krijgt te maken met klanten die je zeer algemene vragen stellen en dus snel en eenvoudig te beantwoorden zijn. Mocht je toch geen antwoord kunnen geven op de vraag, dan stuur je de klant door naar een meer ervaren medewerker. 

We vragen mensen die minimaal 4 uur per dag beschikbaar zijn op de chatfunctie (tijd in overleg van beschikbaarheid)

Vergoeding: 14,30 euro per uur (netto!).

Uitbetaling: Per week (vrijdag)

Regio: Nederland en België (alle regio’s in beide landen).

Meer thuiswerkvacatures: Kijk hier

 

Advertentie


12 Reacties

 1. Karenne

  Ik wil graag me aanmelden voor deze vacature

 2. Maartje

  Ik meld me ook graag aan

 3. habon farah weirah

  Beste

  Graag meld ik mij aan voor deze vacature.

  Mvg
  Farah

 4. Kayleigh

  Hoe kan ik mij hier voor aanmelden ?
  Graag reactie
  Vriendelijke groet
  Kayleigh

 5. a swinkels

  ik wil me graag aanmelden. maar de link van het aanmelden werkt niet.

 6. Sanne

  ik wil me graag aanmelden voor deze functie!

 7. Muriël

  Beste,

  Ik heb interesse in meerdere vacatures op deze site, graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen.

  Met vriendelijke groet,

  Muriël

 8. Elwin

  Graag wil ik me hiervoor aanmelden

 9. Ingrid

  Goedenavond,

  Zou mij graag willen aanmelden voor deze vacature. Hoe kan ik dit doen?

  Mvg

 10. Felicia

  Graag meld ik me hiervoor aan en wil zo snel mogelijk beginnen.
  Graag hoor ik snel van u.

  Met vriendelijk groet,
  Felicia koch

 11. Patrick

  Ik wil me graag aanmelden voor deze vacature

 12. Jamilla

  Ik zou graag willen solliciteren voor deze baan.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén